dimecres, 19 d’octubre del 2016

Els nens de l'Escola Participen en les activitas de l'HORT

Durant tot el curs passat i aquest estiu, els pares voluntaris dels nens de la nostra escola han realitzat tasques a l'hort per tal que a l'inici de curs estigues llest per a que els nens puguin participar en la plantació i la recollida d'aliments de l'hort.

Aquí us en deixem una mostra!








dilluns, 17 d’octubre del 2016

Xocolatada a l'Escola per La Marató TV3 2016


Aquest any l’AMPA ha realitzat una Xocolatada per als nens de les nostres escoles amb l’objectiu de recollir diners per aportar  a la causa solidària de la Marató de TV3.

El dijous dia 13 d’octubre vam portar la xocolata als nens de l’Escola Bressol i avui divendres 14 d’octubre ho hem fet amb els nens de l’Escola Enric Grau Fontseré.

Conjuntament amb l’equip directiu dels centres, mestres, membres de la junta de l’AMPA i delegats de pares el divendres 14 d'octubre vam adequat un espai per a cuinar la xocolata i poder-la arribar als nens, que curs per curs van anar passant per recollir-la acompanyada de melindros!

Hem de fer una menció especial en aquestes activitats al Supermercat Plus Fresc, que ha col·laborat en aquesta xocolatada solidària aportant els 80 litres de xocolata que s’ha repartit a les dos escoles. MOLTES GRÀCIES!

El marcador ha arribat fins a 275.2 € a l’Escola Enric Grau Fontseré i a 42.3 € a l’Escola Bressol!.

Felicitats a tots!